Subsidie Elektrische auto's

Het budget voor de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) is met € 91,4 miljoen in 2022 fors hoger dan in 2021. Zo krijgen nog meer particulieren de kans om met subsidie een elektrische personenauto te kopen of leasen, nieuw of gebruikt.

lees meer

 

Subsidie Verduurzaming terrasverwarming

Heeft u een horecabedrijf in Amstelveen, dan kunt u de subsidie Verduurzaming terras-verwarming aanvragen voor de aanschaf van dekens, elektrische kussens en voor de aanschaf of huur van elektrische terrasverwarming. De subsidie helpt met het verduurzamen van terrasvoorzieningen die warmte bieden aan bezoekers.

Lees meer

Subsidie Energiebesparing

Wilt u uw woning duurzamer maken? Vraag subsidie aan voor energie-besparende voorzieningen. Denk aan isoleren, ventileren, duurzaam verwarmen en koelen van uw woning. De subsidie Energiebesparing is bestemd voor woningeigenaren, (ver)huurders en VvE’s.

Lees meer

Subsidie Groen op Gebouwen

Hoe leuk is een groen dak of een groene gevel? Dat is toch een mooier uitzicht dan een grijs vlak? Een leuke bijkomstigheid, het biedt ook vele voordelen voor uw woning of gebouw. En de gemeente betaalt mee!

Lees meer

Overzicht landelijke subsidies en regelingen duurzaam wonen

Landelijke subsidies duurzaamheid Overzicht op Energieloket Amstelveen.

Een overzicht van alle landelijke regelingen en andere vindt u bij meer info.

Lees meer

Provinciale subsidie voor verduurzaming 

De provincie trekt € 2 miljoen uit om kleine maatschappelijke vastgoedeigenaren, zoals culturele instellingen, dorps- en buurthuizen en sportaccommodaties, te helpen hun gebouwen te verduurzamen.

Met het geld kunnen ze bijvoorbeeld isolatiemateriaal of zonnepanelen kopen.

Lees meer